CONFIDENTIALITATE

Securitatea datelor personale

         Accesarea Legix.ro si/sau Legis.info.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de catre
         S.C. Complet Info Consult S.R.L. care s-a inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Numar Registrul General: 15119, conform legilor in vigoare.
         Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru accesarea gratuita timp de minimum o zi maximum 30 zile a bazei legislative complete continuta in softul juridic Legis Piatra Neamt, informarea despre promotiiile S.C. Complet Info Consult S.R.L. sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de S.C. Complet Info S.R.L. prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.).
         S.C. Complet Info Consult S.R.L. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia operatorului de marketing direct (al acestuia).
         Datele Dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
         S.C. Complet Info Consult S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):
a. dreptul de a cere S.C. Complet Info Consult S.R.L. sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor dumneavoastra personale, in mod gratuit;
b. dreptul de a cere S.C. Complet Info Consult S.R.L. sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
c. dreptul de a cere S.C. Complet Info Consult S.R.L. sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor dumneavoastra personale;
d. dreptul de a cere S.C. Complet Info Consult S.R.L. sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.
e. dreptul dumneavoastra de a notifica in scris S.C. Complet Info Consult S.R.L. ca renuntati la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legii romane.
         Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor livrate direct de personalul nostru catre client sau pentru care a fost facuta proba sau instalarea.
         Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@legix.ro. Pentru detalii puteti folosi nr de telefon: 0722 968713 sau scrisoare pe adresa SC Complet Info Consult SRL, str. pictor Stefan Dumitrescu 9, bl 8, et 7, ap 24, Bucuresti sector 4.
         Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-urilor Legix.ro si/sau Legis.info.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-urilor Legix.ro si/sau Legis.info.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.
         Clientul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la S.C. Complet Info Consult S.R.L..
         S.C. Complet Info Consult S.R.L. nu promoveaza SPAM-ul si nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti.